Angelliu Damene Sommer Hul Ut Peep Toe Bandasje Plattform Kiler Sandaler Brun

B06ZYK1ZML
Angelliu Damene Sommer Hul Ut Peep Toe Bandasje Plattform Kiler Sandaler Brun
  • sko
  • pU lær
  • gummisåle
  • anledninger: Avslappet, fest, bryllup, reise, utendørs, gaveideer
Angelliu Damene Sommer Hul Ut Peep Toe Bandasje Plattform Kiler Sandaler Brun

Finn forhandler

/

Ifølge norsk straffelov er korrupsjon å kreve, motta, akseptere, gi eller tilby noen en utilbørlig fordel i anledning stilling, verv eller oppdrag.

Korrupsjon er en trussel mot rettsstaten og prinsippene om demokratisk styresett. I et globalt perspektiv er korrupsjon det største hinderet for sosial og økonomisk utvikling.

Forsvars- og sikkerhetssektoren løper høy risiko for korrupsjon. Sektoren forvalter store pengesummer, ofte i kombinasjon med utbredt hemmelighold. Organisasjonen Transparency International anslår at bare i forsvarssektoren forsvinner årlig 20 milliarder dollar verden over i korrupsjon.

Forsvarssektoren forvalter ikke bare statens sterkeste maktmiddel, men også andre betydelige materielle, menneskelige og økonomiske ressurser på vegne av samfunnet. Den er derfor avhengig av å ha en grunnleggende tillit hos befolkningen. Korrupsjon bidrar til å undergrave denne tilliten og reduserer befolkningens støtte til myndigheter, offentlig forvaltning og Forsvaret som etat.

Begrepet integritet stammer fra det latinske ordet integritās, som betyr helhet, fullstendighet og renhet. I moralsk forstand bruker vi begrepet for å betegne en person som har en usvekket moralsk evne, opptrer med rettskaffenhet og ikke lar seg påvirke urettmessig i etiske spørsmål. Integritet er sammenhengen mellom liv og lære – som betyr at vi gjør det samme som vi sier, eller står for det vi mener er rett. En person med høy integritet er en som lar sine grunnleggende verdier og normer komme til uttrykk i hvordan han eller hun faktisk handler.

Integritetsbygging innebærer å fremme god praksis og etablere praktiske regler og rutiner som reduserer risikoen for korrupsjon og annen uetisk adferd.

Det siste tiåret har det vært stadig større fokus på integritetsarbeid i forsvarssektoren. Det har blitt utviklet etiske grunnregler for forsvarssektoren , e-læringsprogram om holdninger, etikk og ledelse (HEL) , og det er etablert interne varslingssystemer. Anskaffelsesreglementet for Forsvaret er revidert og oppdatert på lik linje med lov og forskriften om offentlige anskaffelser.

Norge oppnådde relativt gode resultater i Transparency Internationals anti-korrupsjonsrapport fra 2013 . Rapporten påpekte imidlertid flere områder for forbedring. Arbeidet for å bygge integritet og forhindre korrupsjon er en kontinuerlig prosess i Forsvarsdepartementet, i Forsvaret, og i norsk forsvarsindustri. Dette er et område hvor vi alle kan bli bedre, som forsvarsminister Ine Eriksen Søreide har slått fast. Ingen er immune mot risikoen for korrupsjon.

Essex Glam Kvinners Skli På Loafers Spenne Faux Suede Flate Pumper Moccasin Kontorarbeid Formelle Kvelden Sko Svart Imitert Semsket Skinn

Rosenbergsgaten 17

Leilighet

Prisantydning: 3.950.000,-

Visning: 01.05 kl. 18-19

Pledd Og Vanlig Kvinners Lave Topp Espadrilles Slipon Cap Toe Tilfeldige Lerret Leiligheter Sko Plommelight

Fanafjellsveien 308

Prisantydning: 4.090.000,-

Visning: 02.05 kl. 17-17.30

Bjørge/Tinnatunet. Ny bolig (ikke tatt i bruk) Nydelig rekkehus med takterrasse - 3 Soverom - Svært gode solforhold - Nydelig utsikt- Garasje.

Bjørgelien 15 D

Prisantydning: 5.500.000,-

Visning: 02.05 kl. 17-18

Amoonyfashion Kvinners Spenne Åpen Tå Kitten Hæler Pu Faste Sandaler Blå

Sæls vei 35 B

Prisantydning: 3.490.000,-

Reebok Menns Z Pumpe Opphav Ankelhøy Basketballsko Sky / Royal / Hvit / Sort

Storrinden 45

Prisantydning: 2.750.000,-

Toota Menss Og Kvinners Mesh Pustende Sandaler Vann Sko Rød

Litlaskarstien 159

Prisantydning: 2.100.000,-

Visning: 02.05 kl. 17.30-18

Womens Ny Dev9 Rund Tå Ballett Leiligheter Ballerina Løper Liten Vurdere Å Gå En Størrelse Opp Svart Pu

Henrik Jægers vei 30

Prisantydning: 5.250.000,-

Olsvik - Lys og trivelig 3-roms i rolig nabolag. Bruksrett til garasje.

Fæsteråsen 342

Boligtomt

Prisantydning: 2.150.000,-

Visning: 02.05 kl. 17.30-18.30

Charles Albert Kvinners Cablee Bekjempe Støvel Med Ombrettet Mansjett Konjakk

Kollbudalen 18

Prisantydning: 4.750.000,-

Visning: 02.05 kl. 18-19

Baldan Ny Sort Satin Forstropp Ett Bånd Sandal Med Åpning Hæl Kopp Svart

Undersøkelser

Aleris Røntgen

Om Aleris

Kontakt oss

Aleris Helse er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus- og røntgentjenester. Virksomheten dekker de fleste medisinske fagområder - og vårt mål er å tilby helhetlig pasientforløp fra diagnostikk til behandling, både på vegne av det offentligeog til private pasienter.