Motsatte Unisex Chuck Taylor Alle Stjerne Ox Basketballskoen 12 D m Oss Menn Optisk Hvit 3V34fETC

B01M4PQGZU
Motsatte Unisex Chuck Taylor Alle Stjerne Ox Basketballskoen (12 D (m) Oss Menn, Optisk Hvit)
  • sko
Motsatte Unisex Chuck Taylor Alle Stjerne Ox Basketballskoen (12 D (m) Oss Menn, Optisk Hvit) Motsatte Unisex Chuck Taylor Alle Stjerne Ox Basketballskoen (12 D (m) Oss Menn, Optisk Hvit) Motsatte Unisex Chuck Taylor Alle Stjerne Ox Basketballskoen (12 D (m) Oss Menn, Optisk Hvit)

Finn forhandler

/

Ifølge norsk straffelov er korrupsjon å kreve, motta, akseptere, gi eller tilby noen en utilbørlig fordel i anledning stilling, verv eller oppdrag.

Korrupsjon er en trussel mot rettsstaten og prinsippene om demokratisk styresett. I et globalt perspektiv er korrupsjon det største hinderet for sosial og økonomisk utvikling.

Forsvars- og sikkerhetssektoren løper høy risiko for korrupsjon. Sektoren forvalter store pengesummer, ofte i kombinasjon med utbredt hemmelighold. Organisasjonen Transparency International anslår at bare i forsvarssektoren forsvinner årlig 20 milliarder dollar verden over i korrupsjon.

Forsvarssektoren forvalter ikke bare statens sterkeste maktmiddel, men også andre betydelige materielle, menneskelige og økonomiske ressurser på vegne av samfunnet. Den er derfor avhengig av å ha en grunnleggende tillit hos befolkningen. Korrupsjon bidrar til å undergrave denne tilliten og reduserer befolkningens støtte til myndigheter, offentlig forvaltning og Forsvaret som etat.

Begrepet integritet stammer fra det latinske ordet integritās, som betyr helhet, fullstendighet og renhet. I moralsk forstand bruker vi begrepet for å betegne en person som har en usvekket moralsk evne, opptrer med rettskaffenhet og ikke lar seg påvirke urettmessig i etiske spørsmål. Integritet er sammenhengen mellom liv og lære – som betyr at vi gjør det samme som vi sier, eller står for det vi mener er rett. En person med høy integritet er en som lar sine grunnleggende verdier og normer komme til uttrykk i hvordan han eller hun faktisk handler.

Integritetsbygging innebærer å fremme god praksis og etablere praktiske regler og rutiner som reduserer risikoen for korrupsjon og annen uetisk adferd.

Det siste tiåret har det vært stadig større fokus på integritetsarbeid i forsvarssektoren. Det har blitt utviklet etiske grunnregler for forsvarssektoren , e-læringsprogram om holdninger, etikk og ledelse (HEL) , og det er etablert interne varslingssystemer. Anskaffelsesreglementet for Forsvaret er revidert og oppdatert på lik linje med lov og forskriften om offentlige anskaffelser.

Norge oppnådde relativt gode resultater i Transparency Internationals anti-korrupsjonsrapport fra 2013 . Rapporten påpekte imidlertid flere områder for forbedring. Arbeidet for å bygge integritet og forhindre korrupsjon er en kontinuerlig prosess i Forsvarsdepartementet, i Forsvaret, og i norsk forsvarsindustri. Dette er et område hvor vi alle kan bli bedre, som forsvarsminister Ine Eriksen Søreide har slått fast. Ingen er immune mot risikoen for korrupsjon.

Adidas Menns Rørformede List Originaler Løpesko Sort / Sort / Hvit

Rosenbergsgaten 17

Leilighet

Prisantydning: 3.950.000,-

Visning: 01.05 kl. 18-19

Adidas Performance Menns Crazyquick 20 Mid Fotball Klamp Svart / Svart / Svart

Fanafjellsveien 308

Prisantydning: 4.090.000,-

Visning: 02.05 kl. 17-17.30

Joan Vass Kvinners Fleecefôret Genser Strikket Varme Vinteren Slipper Elegant Stil Lilla

Bjørgelien 15 D

Prisantydning: 5.500.000,-

Visning: 02.05 kl. 17-18

Nike Menns Air Max Ltd 3 Txt Gym Rød / Gym Rød / Wht / G Md Brwn Løpesko 9 Menn Oss

Sæls vei 35 B

Prisantydning: 3.490.000,-

Flott bolig sentralt på Kokstad/Søreide. Stor terrasse, nydelig utsikt og gode kvaliteter. Parkeringsplass.

Storrinden 45

Prisantydning: 2.750.000,-

Åsane - Breistein: Nyere 2-roms selveierleilighet med god standard.

Litlaskarstien 159

Prisantydning: 2.100.000,-

Visning: 02.05 kl. 17.30-18

Ros Hommerson Tasha Kvinners Skli På Svart / Combo

Henrik Jægers vei 30

Prisantydning: 5.250.000,-

Drømme Parene Kvinners Mote Tilfeldig Over Kneet Trekk På Slouchy Støvler Brun

Fæsteråsen 342

Boligtomt

Prisantydning: 2.150.000,-

Visning: 02.05 kl. 17.30-18.30

Morvik - Pen familiebolig med utleiedel (kr 10.000,- pr mnd) og dobbel garasje. Populært boligområde. Sjøutsikt. Innvendig moderniseringbehov.

Kollbudalen 18

Prisantydning: 4.750.000,-

Visning: 02.05 kl. 18-19

Nesttun/Valle - Stilfullt og romslig rekkehus på to plan med altan, terrasse og atrium. Garasjeplass. Høy beliggenhet med praktfull utsikt og sol til 22.30-23.00.

Undersøkelser

Aleris Røntgen

Om Aleris

Kontakt oss

Aleris Helse er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus- og røntgentjenester. Virksomheten dekker de fleste medisinske fagområder - og vårt mål er å tilby helhetlig pasientforløp fra diagnostikk til behandling, både på vegne av det offentligeog til private pasienter.