Milde Sjeler Kvinners Parc Lav Top Blonderup Sneaker Hvit

B078F5YFBG
Milde Sjeler Kvinners Parc Lav Top Blonder-up Sneaker Hvit
  • sko
  • lær
  • importert
  • gummisåle
  • aksel er på ca. lav-topp fra buen
  • plattform måler omtrent 0,75 tommer
  • minne skum polstret såle
  • hælen måler ca 1,4 inches
Milde Sjeler Kvinners Parc Lav Top Blonder-up Sneaker Hvit Milde Sjeler Kvinners Parc Lav Top Blonder-up Sneaker Hvit Milde Sjeler Kvinners Parc Lav Top Blonder-up Sneaker Hvit Milde Sjeler Kvinners Parc Lav Top Blonder-up Sneaker Hvit Milde Sjeler Kvinners Parc Lav Top Blonder-up Sneaker Hvit
Åpningstider butikk / support: Man-fre: 10 - 19, lør: 10 - 17
22 22 11 11
Heldige Kvinners Emmie Ballet Flat Svart / Multi
Kamik Menns Hawksbay Boot Mørk Brun
Oss Polo Assn Menns Premium Sandaler Ty Luksus Mykt Flip Flops Masserende Vann Vennlig Ekstra Polstret
Lartiste Av Fjæren Trinn Kvinners Libora Flat Gråbrun

Opprett en konto

Fyrstikkeske Regatta

Stor fyrstikkeske med 120 fyrstikker. For deg som liker ild!

Fra 11,00 kr

Fyrstikkeske Expert

Stor, rund fyrstikkeske som kan bestilles fra kun 1000 stykker.

Fra 12,10 kr

Fyrstikkeske Dexter

Oval fyrstikkeske som kan kjøpes fra 1000 stk.

Fra 12,20 kr

Fyrstikkeske Tent

Stor, trekantet fyrstikkeske.

Fra 12,80 kr

Fyrstikker med trykk

På tross av at fyrstikker har vært med i århundrer er de fortsatt den mest populære måten å lage ild på. Det er et produkt som mange mennesker benytter daglig og det er derfor ikke så merkelig at det også er et populært profilprodukt. Axon Profil tilbyr et brett sortiment av fyrstikkesker med trykk. Her finnes alt fra tradisjonelle firkantede modeller til mer originale former som for eksempel sylindre, kuber og pyramider. Vi tilbyr også kule modeller i virkelig snodige former, som for eksempel hus. De som bestiller fyrstikker av oss er oftest restauranter, hoteller og kafeer. De finnes dog mange andre typer foretak som bestiller fyrstikker med trykk. De er billige i innkjøp, har et smidig format og er nyttige for mottageren. Ofte utgjør det utmerket tilskudd til det øvrige sortimentet av profilprodukter. Det finnes også mange bra ideer om hvor man kan dele dem ut. Hoteller kan for eksempel legge igjen en eske fyrstikker med trykk i hvert hotellrom, samtidig som en restaurant kan plassere en eske fyrstikker på bardisken og la kundene ta med seg noen hjem. De er også perfekte å dele ut på messer og events og å ha på lunsjrommet eller i resepsjonen. Produktet passer alle typer mennesker og de fleste blir glade for å få dem.

Litt om fyrstikkens historie

Fyrstikken ble først benyttet på 1830-tallet og i begynnelsen ble den kalt fosforfyrstikken. Den var meget lett å tenne på og kunne dras mot nesten alle overflater og materialer for å tennes. Det skulle vise seg at det skapte problemer at den var så lett å tenne, så i 1844 bestemte en svensk oppfinner ved navn Gustaf Erik Pasch seg for å løse problemet. Pasch oppfant da sikkerhetsfyrstikken. Det var en ny type fyrstikk som kun ville tennes om den ble strøket mot den fosfor-bekledde utsiden på den nyoppfunnede fyrstikkesken. Denne nye typen fyrstikk revolusjonerte brannsikkerheten og ble en stor suksess verden over.

Tips i valget av fyrstikkeske

Axon Profil tilbyr et meget stort sortiment av fyrstikkesker med trykk. Å velge modell kan derfor noen ganger være litt vanskelig. Fyrstikkesker finnes både som esker og som bøker. Bøkene har fordelen at de tar mindre plass i for eksempel en lomme, men eskene er litt billigere i innkjøpspris. Fyrstikkbøkene rommer også normalt sett færre fyrstikker enn en fyrstikkeske. En eske er normalt foretrukket om man ikke tror mottakerne vil oppbevare dem i lommen. Mange nattklubber velger derfor heller en bok enn en eske. Esken er dog storselgeren i denne sammenhengen. Fyrstikkesken finnes ikke bare i firkantet form, men også i mange andre former. Pyramideformede fyrstikkesker er et eksempel. Det er en form som vekker litt mer oppmerksomhet, samtidig som prisen bare er ubetydelig høyere enn for en normal firkantet form. Vi tilbyr også et antall spesialmodeller, for eksempel fyrstikkesker kombinert med tannpirkere. Denne modellen egner seg spesielt godt for restauranter.

Slik designes en fyrstikkeske

Fyrstikkeskene designes helt etter dine ønsker. Du bestemmer over både fronten og baksiden, som gjør at du har masse plass til din logo, slogans, kontaktinformasjon, info om åpningstider og annen informasjon. De fleste fyrstikkesker trykkes normalt etter Pantoneskalaen, men ved behov kan de også trykkes med CMYK. Du kan dermed også trykke fotografier og avanserte motiver om du så ønsker. Her finnes altså alle muligheter til å skape et virkelig unikt profilprodukt. Til hvert produkt finnes det en trykkmal som du kan laste ned og benytte når du lager ditt design. I trykkmalen legger du inn logoer, tekster, fotografier og andre designelementer. Trenger du hjelp bistår vi deg gjerne! Når du har sendt materialet til oss vil vi alltid sende deg en digital korrektur for din godkjenning. Du har dermed alltid mulighet til å korrigere eventuelle feil før fyrstikkeskene går i trykken. Når det gjelder fargen på tuppen av fyrstikkene finnes det et antall standardfarger å velge mellom. Noen eksempler på farger som vil tilbyr er rød, oransje, gul, hvit, svart, grå, lilla, lyseblå, rosa og brun. Har du for eksempel en rosa logo kan du velge rosa tupper. Har du en grønn logo kan du velge en grønn tupp. Du kan også bare velge en farge som stikker seg ut og gir din logo en ekstra touch. Muligheten til en unik farge på tuppen av fyrstikken gjør at produktet oppleves veldesignet og helt tilpasset ditt foretak. Dette skaper en eksklusiv følelse rundt både produktet i seg selv, og ditt firma.

Går fyrstikker ut på dato?

Noen ganger får vi spørsmål om fyrstikker kan lagres. Svaret er at så lenge de lagres tørt kan de i prinsippet lagres så lenge man vil. Fyrstikker med trykk er et slikt profilprodukt der prisen går veldig ned når man går opp i kvantitet. Med tanke på at holdbarheten er nesten uendelig behøver man ikke være redd for å kjøpe inn litt flere enn man beregner å benytte det neste halve året eller år. Det er en stor fordel og enda en grunn til at fyrstikkesker med trykk er så populære som profilprodukt. Vil man dog bare kjøpe en mindre mengde har vi visse utvalgte modeller man kan kjøpe i små kvantiteter. Disse modeller digitaltrykkes normalt, som gjør at du kan fritt velge bilder og mange farger i ditt design. En annen fordel med de digital-trykte fyrstikkeskene er at de har kort leveransetid. Perfekt hvis du har dårlig tid altså!

Vi hjelper deg gjerne

Om du synes det er vanskelig å bestemme deg for hvilken fyrstikkeske du skal velge så hjelper vi deg gjerne. Vi våger å påstå at vi vet en hel del om fyrstikkesker med trykk. Det er nemlig en av Axon Profil sine mest populære produkter og har lenge vært en virkelig storselger. Vi selger et meget stort antall fyrstikker med trykk hvert eneste år. Vi hjelper deg å finne den rette modellen og bistår deg også gjerne å skape et skisseforslag. Gi oss bare informasjonen om omtrentlig hva du ønsker og hvordan du vil at fyrstikkesken skal se ut, så vil vi sende deg et skisseforslag og gi deg et tilbud. Er det så at du vil ha en prøve av produktet før du bestemmer deg order vi selvfølgelig det også. Kontakt oss i dag, vi finnes her for å hjelpe deg!

Du lurer kanskje også på?

Joie Dame Laleh Måte Støvelen Kull

Peistennere i ulike størrelser med eget trykk

Maybest Kvinners Høst Vinter 2 Iført Stiler Støvler Høy Hæl Støvler Høyhælte Sko Ankel Boots Biker Boots Beige

Rimelige lightere med eget trykk.

Behøver du hjelp?

Ring El Natura Kvinners N008 Savia Flat Walking Sko Svart
Så hjelper vi deg

Billabong Kvinners Dama Flat Sandal Paradis Rosa

Fri frakt

Hos oss er alltid frakten kostnadsfri

Promo Finder

Finn det riktige produktet raskt og enkelt

Ta kontakt med fastlegen om du har symptomer. En enkel blodprøve kan avgjøre om du har vitamin B 12 -mangel.

Hos eldre skyldes det ofte aldersrelaterte sykdommer som atrofisk gastritt eller pernisiøs anemi 4 . Atrofisk gastritt er inflammasjon i magesekkens slimminer som hemmer produksjonen av saltsyre og fører til dårligere opptak av vitamin B 12 . Noen ganger kan inflammasjonen til og med føre til en mangel på et spesielt protein som kalles intrinsisk faktor (IF). IF er nødvendig for at vitamin B 12 skal kunne tas opp fra maten. Mangel på IF kan føre til pernisiøs anemi, en alvorlig form for blodmangel som i noen tilfeller er arvelig 4 .

Andre årsaker til vitamin B 12 -mangel kan være glutenintoleranse, magesekkoperasjoner (for eksempel gastrisk bypass), utilstrekkelig kosthold og tarmsykdommer som Crohns sykdom. Langvarig bruk av legemidler til halsbrann, magesår og diabetes kan i noen tilfeller føre til mangel på vitamin B 12 4 .

Vitamin B 12 -mangel er vanligere blant eldre fordi de har større risiko for å få sykdommer som atrofisk gastritt og pernisiøs anemi 4 . Enkelte Almadanza Kvinners Praksis Dansesko A264304 Tan
får redusert appetitt og evne til å tygge 8 . Det kan føre til mangler i næringsinnholdet.Vitamin B 12 -mangel er beregnet å påvirke 10% -15% av personer over 60 år 6 . Diagnosen fra laboratoriet er vanligvis basert på lavt serum vitamin B 12 -nivå eller forhøyet metylmalonsyre og homocysteinnivåer i serum. Selv om eldre med lav vitamin B 12 -status ofte mangler de klassiske tegn og symptomer på vitamin B 12 -mangel, er evaluering og behandling i denne populasjonen viktig. Sammenliknet med den yngre befolkningen, reduseres absorpsjonen av proteinbundet vitamin B 12 hos eldre, på grunn av atrofisk gastritt. Atrofisk gastritt resulterer i en lav syre-pepsinsekresjon av mageslimhinnen, noe som igjen resulterer i redusert frigivelse av fri vitamin B 12 fra kosten.

Amoonyfashion Kvinners Pip Toe Høye Hæler Mykt Materiale Fast Spenne Sandaler Blå
bør være oppmerksomme på både folatmangel og vitamin B 12 -mangel. På grunn av biologiske prosesser synker nivået av B-vitamin under graviditetens første stadium. . B 12 -mangel under graviditeten kan hemme fosterets vekst og utvikling 7 . Barn av kvinner med utilstrekkelig B 12 -nivå risikerer også mangel under første leveår. Brystmelk inneholder små mengder vitamin B 12 7 .

Kontakt oss

Olssons i Ellös AB Slätthultsvägen 12 S-474 31 Ellös Tlf. Mixx Joie02 Damestøvlett Oliven
Faks +46 304 751011 Mens Sommeren Flip Flops Sko Sandaler Mannlige Stranden Tøffel Flipflops Red
Org.nr. 556617-0154

Nyhetsbrev

Øvrig

Manitobah Mukluks Kvinners Kano Moccasin Semsket Moccasin Trekull
C Longford Kvinners Diva Lår Høy Over Kneet Snor Blokk Chunky Hæl Spisse Rund Tå Stretchy Lår Høy Tettsittende Passform Støvler Svart Semsket Skinn

Olssons i Ellös er Sveriges ledende frittstående selskap for traktordeler, reservedeler til entreprenørmaskiner, kraftoverføring og hydraulikk. Vi leverer reservedeler til traktorer og maskiner fra: Volvo BM, Massey Ferguson, Ford, Case IH, New Holland, Fiat, John Deere, David Brown-Case, Deutz, Ursus, Zetor, Valmet, Valtra m.fl. Våre 60 ansatte hjelper deg daglig med å levere riktig reservedel til dine behov. Kontakt oss gjerne via vår kundeservice på tlf.: +46 304 751010 eller via chattefunksjonen her på hjemmesiden hvis du trenger hjelp eller savner et produkt blant de drøye 20 000 artiklene vi lagerfører.